​Lufthavnsparkering i København

Skal du ud og flyve fra Københavns Lufthavn, og ankommer du til lufthavnen fra det øvrige Sjælland, Jylland eller Fyn i din bil, men har du hverken tid eller lyst til selv at finde en parkeringsplads til bilen? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder nemlig sikker lufthavnsparkering i København for dig, som ikke selv har tid eller lyst til at parkere bilen på lufthavnens parkeringsanlæg.

Sikker parkering hele døgnet rundt

Vores lufthavnsparkering i Kastrup er nem, hurtig og sikker – vi parkerer din bil for dig, når du ankommer til lufthavnen, og vi bringer den til dig igen, når du kommer hjem fra flyveturen.

Vi parkerer biler for både privatpersoner, der skal på ferie i kortere eller længere tid, ligesom vi også parkerer biler for virksomheder og forretningsfolk, der skal på forretningsrejse.

Vores parkeringsområde er en lukket parkeringsplads, og det er dermed ikke muligt for uvelkomne gæster at komme ind på pladsen, uden at vores personale er tilstede. Vi har åbent hele døgnet rundt, og din bil er dermed parkeret sikkert hos os.

Skulle der mod forventning ske noget med din bil, mens den er i vores varetægt, dækker vi naturligvis omkostningerne.​

Skriv til os

Du er mere end velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål. Vi har døgnåbent og bestræber os på at svare hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os og hør mere om vores lufthavnsparkering

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores parkering i lufthavnen, eller hvis du har nogle spørgsmål til, hvordan det helt lavpraktisk foregår med lufthavnsparkering.​


Du kan enten ringe til os på telefon 7199 0071, eller du kan skrive til vores e-mail info@parkandfly.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Du kan også booke online her.

​Sådan foregår parkeringsanlæg i nærheden af Københavns lufthavn

Afhentning af bil

Vi kommer ud og henter din bil i bunden af Kastruplundgade 69 som er 300 meter fra københavns lufthavn og afleverer bilen igen ved hjemkomst ved samme adresse

Billede bliver taget

​Vi tager et billede af dig og din bils nummerplade for genkendelse

Udlevering af bil

​Når du kommer hjem fra din rejse, ringer du til os, hvorefter vi kommer ud til Kastruplundgade 69 som er 300 meter fra københavns lufthavn, så du kan komme hjem fra lufthavnen.

Find vej

Park and Fly

Vi tilbyder parkeringsanlæg i nærheden af Københavns lufthavn, der er nemt, hurtigt og sikkert. Vi parkerer din bil for dig, og vi bringer den til dig igen, når du kommer hjem.

Kontaktoplysninger​

CVR: 36123265